2012/03/01

Everything Is Gonna Be Alright In The Summertime
Kävin tänään taas Lähetyskirppis Patinassa, joka sijaitsee Tikkurilassa Kielotien Mehiläisen ja Bio Grandin vieressä. Sieltä on joskus sattunut halpoja löytöjä mukaan, niinkuin valkoinen Seppälän neuletakki, josta olen jo aikaisemmin maininnut, ja josta vihdoinkin sain kuvan!


Tänään kirppikseltä löytyi perus musta nahkalaukku, joita kaapista kyllä jo löytyy, mutta joita aina tarvitsee:
Kuvissa laukku näyttää pieneltä (ja musta nahka tekee siitä vaikean kuvattavan digikameralla), mutta todellisuudessa laukkuun mahtuu ainakin juomapullo, lompakko, harja, meikit ym tarpeellinen. Sivutaskut oli hiukan liian pieniä, mutta come on, laukku maksoi 3€, voiko valittaa?? Se oli vielä kaikenlisäksi todella hyvässä kunnossa. Ainostaan sisäpuolella oleva kännykkätasku repsottaa, mutta se on helposti korjattavissa. Kulumiakin löysin vain toisesta kantohihnasta. Kaikin puolin hyvä löytö siis!

Sitten vielä kuvia villasukista, joita aloin väkertää Heinille (siis siskolleni) tämän pyynnöstä kun näki Oulukylän lankamaailman valikoiman. Käytiin kyseisessä kaupassa viime viikolla, ja kun päästiin perille, niin totesin, että tämähän on paratiisi! Aivan ihana lankakauppa. Värejä ja laatuja oli joka lähtöön. Meille mukaan tarttui sukkalangat siskolle ja itselleni:


Lilasta ja valkoisesta teen tavalliset villasukat, ja vaaleanpunaisesta akryyli-langasta sukat itselleni. Yhteensä kaikki tämä maksoin n. 10€.


Neulos ei näissä sukissa ole parastani, koska lila lanka osoittautui hankalaksi neuloa. En tiedä miksi, koska rakenteeltaan ( 85% villaa ja 15% polyamidia) se on ihan samaa kuin valkoinen. No, kuitenkin ihan nopeasti on tämä sukka valmistunut. Ja sitten olisi vielä se kaulahuivi, jota olen tässä koko talven yrittänyt saada valmiiksi, mutta joka on oikeasti vasta puolessa välissä. Nyt aion tsempata. Lupaan, että saan sen joskus valmiiksi!

1 kommentti:

hiisu kirjoitti...

ootpas tehny hyviä löytöjä kirppikseltä! toi neule varsinkin on aikas kivan näkönen :-)