2012/03/15

Jättilaukun metsästys

Nykyinen laukku, jota käytän koulussa on jo hiukan hihnoista rikki. Ei nyt pahasti, mutta pyörällä ajaessa siitä saattaa tulla ongelma. Niinpä sitten äidin kanssa käytiin eilen Tikkurissa, kun ei Jumbosta mitään löydetty. Ajattelin ensi Seppälän laukkua, mutta päädyin sitten Bagcentin vähän isompaan laukkuun. Etutaskukin oli yksi vaatimuksista, joten siinäkin mielessä bagcentin oli parempi.


Laukku maksoi 36.90e

Samalla löydettiin mulle myös Seppälästä uudet tennarit kevääksi, kun vanhat Race Marinet alkaa olla jo aika puhki kulutetut. Varmaan ostan vielä muutamat "kangaskengät", kun yksillä ei oikein pärjää. Ballerinojakin pitäisi ostaa....ja bikinit....ja toppeja....ja lompakko....ja mitä vielä.

Hintaa kengillä oli 14.95e

Näiden kunto on....no sanotaanko heikko.

Race Marineista olen kuitenkin tykännyt. Niillä on todella mukava kävellä, vaikka laatu niissä onkin, no, ei kovin hyvä. Tosin eihän ne maksakaan kuin 20e. Huomaa, että valkoisia on käytetty ja pesty, mutta ne olivatkin lempparini! Tänään ajattelin vielä käydä Aleksi 13:toista, jossa näin lompakon, jonka saattaisin haluta. Siitä sitten lisää myöhemmin!

Ei kommentteja: