2012/03/06

Mission Impossible 4

Oltiin lauantaina katsomassa MI nelonen, ja täytyy myöntää, että en ole pitkään aikaan katsonut yhtä hyvää leffaa! Action action action! Rakastan sydämeni pohjasta toimintaa (miksi muutenkaan Die Hardit ois mun lempi elokuvia?!) ja siksi olinkin ihan fiiliksissä, kun tajusin, miten hyvä elokuva Mission Impossible on. 


Ja koska leffa oli paljon parempi, kuin mitä odotin, en keksi juuri mitään moitittavaa. Omasta mielestäni Bruce Willis sopii ehkä hiukan paremmin tämän kaltaisiin "räiskintä" leffoihin, mutta tottakai Tom Cruisekin oli ihana (kuka nyt voisi väittää vastaan?!) Muutkin näyttelijät onnistuivat ihan hyvin, ja itse varsinkin tykkäsin Jeremy Renneristä.
Ainakaan itse en mennyt katsomaan elokuvaa sen takia, että Samuli Edelmann näytteli siinä. Hyvinhän tämä kuitenkin onnistui, vaikka pientä liian selvästi puhumista oli havaittavissa, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. Vaikka eipä Edelmannilla monia vuorosanoja ollutkaan.


Varasin kirjastosta Mssion Impossible ykkösen. Toivottavasti ehdin sen tällä viikolla katsoa, koska kokeita on tulossa....Koukutuin elokuviin kuitenkin jo niin pahasti, että en jaksa odottaa, että pääsen katsomaan ne!


Tässä vielä MI 4:sen traileri!

2 kommenttia:

Rosita kirjoitti...

Täh, en ees tajunnu et Samuli Edelman oli tossa! Missä kohdassa? :o mut oli kyl tosi hyvä leffa :)

http://chiquine.blogspot.com

Johanna kirjoitti...

Se oli yks niistä "pahiksista" Ei ainakaan mun mielestä kovin suuri rooli, vaikka varmaan hienoa oli päästä amerikkalaiseen suurenluokan elokuvaan!