2012/02/09

Villasukat valmiina!!

Sain vihdoinkin valmiiksi ne pitkävartiset korinpohjaommel-villasukat! Sunnuntaina valmistu, mutta en ole ehtinyt siirtää kuvia koneelle, saatika sitten että olisin tehnyt niistä postauksen. (ruotsin ja englannin epäsäännöllisiä verbejä ja matikan sekä äikän pistareita, ymmärrätte varmaan)


Nyt olen kuitenkin pitänyt niitä joka päivä ja saanut kuvatkin jo koneelle. Varsi ei ole ihan niin pitkä kuin mitä olisin halunnut, mutta meneehän se noinkin. Normaalia pidempi se kuitenkin on ja sehän se alkuperäinen tarkoitus olikin.Housujen lahkeet on hienosti!
Olisin toki voinut tehdä ne vähän isommilla puikoilla, koska niistä tuli aika tiukat, mutta en tullut sitä aloitusvaiheessa miettineeksi (Ja siitä on kauan. Tein tässä välissä siskolle säärystimet samalla tyylillä kuin sukkani) Sukan takaosassa ei ole korinpohjaa, joten kun neuloin neljällä puikolla, ainostaan kahdella tein joka neljännen oikein ja nurin, vaihtaen toisinpäin joka neljännellä kierroksella. Kantapään kanssa meinasi aluksi tulla ongelmia, kun en tahtonut muistaa miten se tehdään. Viime sukista on jo aikaa. Kaulahuivi, jonka aloitin jonkun aikaa sitten ohitti juuri puolivälin....huoh, toivotaan, että saan sen tänä talvena valmiiksi.

Sitten vielä jotain random kuvia, joita tänään onnistuin räpsimään:Tää oli kyl päivän paras!

Joo en tiedä mikä ihmeen liikennemerkkien valokuvaus-tauti muhun iski. Kaipaan inspiraatiota!


Tämän ihanan sekavan postauksen päätteeksi totean että kohta lähden äidin kanssa salille, ja Heini on ilmeisesti tänään menossa stadioniille katsomaan Suomi-Venäjä matsia. Kaikkia kiinnosti.


3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Vitsi ku jaksas joskus itekki ottaa puikoista kiinni ja ruveta kutoo jotain.. Oon elämässäni kerran kutonu villasukat ja siihen se sitten jäi, noi näyttää niin kivalta!!

Ja hei toi Jamesin biisi on ihana ♥
Sul on kiva blogi!

Jinnn. kirjoitti...

Sulla on kivoja kuvia ja noi villasukat on ihanat:)!

http://winter-hheart.blogspot.com/

Mira kirjoitti...

ihanat sukat! Harmi kun en itse osaa neuloa mitään ):