2012/01/03

New Year's Eve

Aika hyvä elokuva, vaikka loppu olikin ennalta arvattavissa. (Siis että rakastuneet saa toisensa, kuolevat kuolee ja syntyvät syntyy). Elokuva oli ehkä heiman sekava ja henkilöt jäivät ainakin minulle etäisiksi. Elokuvasta tulee mieleen Love Actually (Rakkautta vain http://www.imdb.com/title/tt0314331/), joka sijoittuu jouluun ja kertoo monen toisilleen tuntemattoman tai tutun ihmisen aatosta. Ja siis se todellakin oli vain rakkautta.

Henkilöistä onnistuneimmat olivat lapsiensa syntymästä kilpailevat Griffin ja Tes Byrne sekä James ja Grace Schwab. Tuntui kuin heistä olisi saanut enemmän irti elokuvan aikana. Ja erityisesti Til Schweigerin (James Schwab) pienen pieni aksentti oli ihanan kuuloista:D

Samoin myös Robert De Niron näyttelemä Stan Harris oli todella koskettava hahmo, vaikka uskalla väittää, että De Niro on urallaan tehnyt paljon parempiakin rooleja.

Hilary Swankin roolihahmo Claire Morgan jäi mieleen. Hän piti tärkeämpänä hoitaa uudevuodenpallo kuntoon, vaikka tämän isä teki kuolemaa sairaalaassa.

Michelle Pfeifferin hahmo Ingrid oli hiukan omituinen, mutta omalla tavallaan suloinen. Henkilökohtaisesti en Zac Efronista niin tykkää, mutta menihän se tässä sivussa.


Lea Michelen ja Ashton Kutcherin esitämät Elise ja Randy olivat jokseenkin turhia, vaikka Lea olikin saanut laulu-roolin Jon Bon Jovin seurana. Demiä lainaten Jon olisi voinut pysyä äänitysstudiolla. Hänen rooliinsa ei kuulunut muuta kuin Lauran (Katherine Heigl) takaisin mankuminen ja pari laulua.


Muita hahmoja olivat Sam (Josh Duhamel), Haley (Abigail Breslin mm. Sisareni puolesta), Kim (Sarah Jessica Parker, jonka mies Matthew Broderick piipahtaa elokuvassa), Brendan (Ludacris) ja Kominsky (Hector Elizondo).

Vaikka elokuva oli viihdyttävä ja nauroin monessa kohtaa, tykkään itse enemmän katsella Die Hard-tyyppisiä elokuvia. Vaikka käy välillä tällainen rento komedia.

Tähdet: ☺☺☺

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Juu, Jon ei kyllä erikoinen näyttelijä ollut. Mutta kieltämättä en koko leffaa olisi edes mennyt katsomaan ilman Jonin laulamia biisejä :D Oot käyny kattoon ihan samat leffat kun mäkin! Tämän ja Sherlockin. Epic.