2012/01/19

Face to Face+ One to the Body

Nyt ajattelin siis tehdä sen ihonhoitopostauksen. Mulla on siis sekaiho, eli pintakuiva ja herkästi rasvoittuva. Pitkään käytin Garnierin puhdistugeeliä, mutta nyt kun sitä ei enää meidän Prismasta saa, vaihdoin sen Lumeneen. Puhdistusgeelit sopii mun iholle paremmin kuin muut.
Pyydän jo nyt anteeksi kuvien laatua....

Samaa sarjaa kuin aikaisempi Garnierin puhdistugeeli, käytän myös kasvovettä, joka on tunnustautunut todelliseski finnien tehopoistojaksi. Äiti tilasi dermoshopista kasvoveden ja olen sitäkin joskus käyttänyt, mutta se ei ole yhtä tujua kuin pure active.

Kasvovesiä käytän tosi paljon, niillä saa loput meikkivoiteet pois, mitä ei puhdistusaineella saanut. Dermosilin kasvovedellä pystyn myös jonkin verran pyyhkimään pois ripsiväriä.

Rasvojen kanssa mulla on aina ollut suurin ongelma, koska tarvitsen hyvän voiteen todella kuivalle iholle. Olen pitkään käyttänyt HTH:ta, johon tutustuin äidin kautta. Se on todella hoitavaa, eikä jätä ihoa kuivaksi. Joululahjaksi sain Pythomerin kasvorasvan-ja naamion, jotka on osoittautuneet todella hyviksi. Hinnat vaan on jossain pilvissä. Pythomer jättää kasvot aluksi rasvaiseksi ja punakoiksi, mutta jo n. 15 minuutin kuluttua ainakin mun iho on täydellisen värinen. Meikkivoiteen käyttö on vähentynyt runsaasti.
Pyöreä purkki on siis kasvorasva ja toinen naamio
Silmämeikinpoistoainetta olen vaihdellut aika tiheään tahtiin, mutta nyt olen vihdoinkin löytänyt oman suosikkini, joka on Lorealin. Nivean silmämeikinpoistoaineessa oli sama ravistus-idea, mutta sitä todellakin sai vaitkata, että aineet sekottuivat. Lorealissa ei ole samaa ongelmaa, vaan se sekoittuu jo parilla heilautuksella.
Kuorinnassa olen käyttänyt ystävältäni saamaa kuorintavoidetta, joka sopii hyvin herkälle ihollenni, koska se ei ole kovin rakeista. Garnier pure 3 in 1:nin ostin alunperin kasvojenpuhdistusaineeksi, mutta se oli liian rakeista, joten käytin sitä nenä-alueen kuorintaan, koska sillä sai mustapäät hyvin kuriin

+ One to the Body eli eniten käyttämäni vartalovoide on ehdottomasti taas Lorealia. Olen ollut koukussa jo monta vuotta. Myös Nivea soft on todella hyvää, mutta tästä pidän eniten. Tuoksukin on kohdallaan, koska se on varsin mieto.

4 kommenttia:

hiisu kirjoitti...

blogis on ihan kivan olonen :-)

Saara kirjoitti...

Kiva postaus!(:

http://saara-kissntell.blogspot.com/

Heidi kirjoitti...

toi meikinpoistoaine on jees mutta mun tosta -> http://searchingforlbd.blogspot.com/2011/12/natural-eye-makeup-remover.html
löytyy paras meikinpoistoaine ;)

p.s mun blogissa on meneillään MAC kosmetiikka arvonta
http://searchingforlbd.blogspot.com/2012/01/its-here-international-giveaway.html
x heidi

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus :) Tykkäsin tästä blogista (= Tätä voisin jatkossakin lukea.