2012/09/14

Syksyn fiilistelyä!!

metsä1 metsä2 metsä3 metsä4 metsä5 metsä6 metsä7 metsä8 metsä9 metsä10 metsä11 metsä12 metsä13 metsä14 metsä15 metsä16

Syksyistä metsäilyä 9/9/2012. Kuvat on ehkä vähän erilaisia kuin aikaisemmin. Kokeilin hienosta Canonin poikkaristamme löytyvää digitaalimakroa. Aika hauskoja kuvia tuli, tuntuu siltä, että otan tällaisia kuvia jatkossakin. Ja sitten huonoja uutisia. Sysky tulee ja illat (ja päivät) pimenevät ja kuvien ottaminen sisällä on käytännössä mahdotonta, varsinkin kun mun huone on hirveän pimeä jokaisena kellon aikana. Niin että yritä nyt sitten huonolla keinovalolla ottaa digikameralla kuvia sisällä!!?? Miten onnistuu?? Voi antaa vinkkejä, jos joku on joskus onnistunut. Mutta yritetään pärjätä. Just tälleen syksyllä ja talvella suorastaan rukoilen, että mulla olis järkkäri. Siis että vaikka uusista vaatteista kuvaa otettaessa tuli sellaisia kuvia, että niitä kehtaa nettiin laittaa. Mutta ei voi mitään, minä jään tänne valittamaan. Pitäkää te järkkärin omistajat hauskaa. Täällä kärsitään!! Ja lukijat kärsii.
     Vaikka onhan syksyssä hyviäkin puolia. Niin kuin esimerkiksi se että, on syksy. Koska syksy vaan on ihanaa aikaa; ei aurinko häikäse ikävästi silmiin (paitsi joskus kun se innostuu paistamaan, vaikka sen ei enää kuuluisi); ei ole takin kanssa liian kuuma, vaikka aurinko porottaisikin täydeltä taivaalta, toisinkuin keväällä; mitä nyt välillä sataa vettä, mutta on sekin parempi kuin räntää; puista putoavat lehdet on vaan niin ihanan värisiä, toisinkuin palanut ruoho heinäkuussa; kirpeä syystuuli enteilee talvea ja talvi taas enteilee joulua(!); ja on muuten vaan niin ihanaa, kun on syksy.

T. Syksy-fani, joka odottelee jo kahden metrin lumikinoksia ja joulukuun tunnelmaa!

10 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

ihania kuvia!! millaista kuvankäsittelyohjelmaa käytät :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos:D Yleensä käytän picmonkeyita tai iPiccyä!! Kannattaa kokeilla:D

laura kirjoitti...

hienoja kuvia! käyks kurkkaamas myös mun blogin ja liity toki lukijaks jos vaan tykkäät: http://enjoy-theday.blogspot.fi/

Johanna kirjoitti...

Kiitos:D Käyn kurkkaamassa:D

Kata Kingi kirjoitti...

sulla on tosi kiva vaikuitteinen blogi (; !

Johanna kirjoitti...

Kiitos:D

nuppu kirjoitti...

Ihana toi 7 kuva :)

Johanna kirjoitti...

Kiitos:D

eltsu kirjoitti...

mäkin tulin nyt tänne sun blogiiin kommentoimaan. :-D Tosi hieno toi sun banneris,ja oot tosi luonnonkaunis! :O Kuvia on ainakin tässä potauksessa ihan liiikaaa.. + sanavahvistus pois!

Johanna kirjoitti...

No ei mulla yleensä olekaan näin paljon kuvia:D