2012/06/10

Blogihaaste!

Sain blogihaasteen Riikka Elinalta, johon kuuluu 10 kysymystä. Ja teidän iloksenne teen tätä haastetta pöytäkoneella, jossa on paljon vanhoja kuvia, mitä ei kannettavalta löydy, joten saatte ihailla niitä!

1. Onko sinulla ihmistä, jolle voit kertoa ihan kaikesta?
Sanotaanko nyt että ei ihan kaikesta, mutta suurimman osan. Ja sitten on tietenkin sisko, joka taitaa tietää kaiken kaikesta :)

2. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla
Rento, ei juurikaan massasta erottuva, yksinkertainen.

3. Lempiruokasi
Tähän saa ilmeisesti sanoa monta! Ihan perus-kotiruoka on tottakai hyvää, mutta en voi väittää etteikö kaiken maailman roskaruuat, kiinalaiset ja italialaiset ole hyviä!4. Mottosi
Mikään muu ei ole ikuista kuin se, että mikään ei ole ikuista.

5. Paras tapa viettää sadepäivää?
Lukea ehdottomasti!! Ja onhan se ihan kiva olla koneellakin, kun sade ropisee ikkunoihin....


6. Mitä kaikkea aiot tehdä tänä kesänä?
Tarkoitus ois tietenkin ruskettua mahdollisimman paljon! Ja odotan innolla Kyproksen matkaa. Mutta varmaan tärkeinpänä, en aio miettiä koulua yhtään! Annan aivojen levätä koko kesän.

7. Kerro kolme tärkeintä asiaa elämässäsi tällä hetkellä
Perhe, koti, terveys (ja ihan pakko on vielä lisätä ystävät)

8. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Hmmm....Olen ainakin ylioppilas, toivon mukaan opiskelen sitä alaa, minkä olen katsonut parhaaksi ja olen onnellinen.


9. Mikä on ollut tähän asti elämäsi paras kokemus?
En oikein osaa vastata tähän, koska kaikki uudet asiat tuntuvat hienoilta silloin, kun ne kokee ensimmäisen kerran. Eka lentokonematka oli mahtava, mutta ei lentäminen enää viehätä samalla tavalla, ja ensimmäisen kännykän saanti oli siistiä, mutta nyt kännykkään on jo ehtinyt tottua. Ehkä sitten peruskoulun päättyminen ja oppivelvollisuuden loppuminen.

10. Mitä sinä pelkäät?
No ihan ekana tulee mieleen koko elämä, jos alkaa syvällisesti miettimään, mutta ei aleta. Pelkään ahtaita paikkoja, epäilyttäviä ihmisiä, ampiaisia ja hämähäkkejä.

Tällästä sitten tällä kertaa. Ajattelin, että haastan Emmin ja Heidin! Mulla oli tarkoituksena tehdä myös postaus kirjoista, joita luen kesällä, mutta se saa nyt vielä hetken odottaa.

Ei kommentteja: