2012/05/08

Kirppislöytöjä

Kävin eilen taas Lähetyskirppis Patinassa ja mukaan tarttui taas jotain pientä! Kokeilin muutamaa paitaa ja yksi olikin sitten just sopiva. Löysin myös yhden Nicholas Sparksin kirjan ja yhteensä nämä kaksi maksoivat 3 euroa (Ilmaista?!). Ihan perus valkoinen t-paita, jossa on hihoissa etuosassa jonkun verran röyhelöitä.



Blogin puolella saattaa olla hetken aikaa hiljaista, kun koulussa on alkanut viimeinen rutistus ennen kesälomaa. Kaikki kuusi koetta ja äikän puhe kahden viikon sisällä. Sitten saa onneksi huokaista helpotuksesta, koska loppuaika onkin sitten rentoa chillailua koulussa. Koko tämän aamunkin luin bilsan kokeeseen ja kohta kouluun, jossa heti ensimmäiseksi on matikan koe.
    Huomenna aion kuitenkin ottaa hiukan rennommin, ja menen Jumboon shoppailemaan lisää kesävaatteita. Haussa olis ainakin shortseja ja ballerinoja. Ja varmaan jotain muuta kivaa, koska on koko ajan sellainen pieni vapaus- ja kesäfiilis päällä! Vihdoinki saan peruskoulun päätökseen ja lukio odottaa. Hain ykkösvaihtoehtona Tikkurilan lukioon, ja sinne toivon mukaan  pääsen (ysin keskiarvolla) ja jos jostain syystä en, niin sitten Oulunkylän yhteislukioon. Nyt kuitenkin kohti matikan todennäköisyys ja yhtälölaskuja....

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

ihanan paidan löysit :) ja mullaki alkaa olla jo tooosi iso kesäfiilis :D