2012/04/12

Uusi muotoilurauta!!

Ihan yhtäkkiä meidän vanha OBH Nordican suoristusrauta sanoi sopimuksensa irti (Tyhmä sanonta. Ei meillä mitään sopimusta ollut). Ostettiin heti tiistaina uusi ja olen nyt kaksi päivää treenannut sen käyttämistä. Uusi on paljon sirompi ja kevyempi kuin vanha ja kiharoiden/laineidenkin teko on nyt paljon helpompaa! Tosi hyvä ostos, ainoa huono puoli on lämpötilan säätäminen, joka on vähän vaikeaa.

Vanha suoristusrauta maksoi muistaakseni 30-40e. Eihän se tosin kovin pitkään kestänytkään. OBH:n johdosta en tykännyt. Se oli aivan kamalan paksu.Uusi rauta ostettiin myös Prismasta. Löydettiin se tarjouksesta, muistaakseni maksoi 39.95e. Ei kovin kallis tai muutenkaan mikään merkkituote, mutta ainakin mun mielestä vaikuttaa just siltä, mitä olen kaivannut!Tässä kuvassa näkyy nyt sitten se "rulla", josta säädetään lämpötila. Siinä ei kuitenkaan ole mitään numeroita
kertomassa, että missä asteissa mennään. Rauta kuitenkin kuumenee varsin nopeasti, minkä sitten taas ilmoitaa päällä ole vilkkuva valo.

Toivotaan nyt että tämä rauta kestää hiukan pidempään.


2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

kiva tuo uus suoristusrauta :)

Saara kirjoitti...

Hieno rauta plus kivan oloinen blogi sulla (:

http://saara-kissntell.blogspot.com/